Gamereactor Close White
Logga in medlem






Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto
Gamereactor Sverige
nyheter
Guild Wars 2

Prova Guild Wars 2 i helgen

Vi ger bort gratiskoder


Facebook
TwitterReddit

Lust att testa på Guild Wars 2? Med anledning av det stora The Lost Shores-eventet i spelet denna helg kan vi tillsammans med Arena Net och NC Soft ge bort en mängd nycklar som ger dig gratis tillgång till Guild Wars 2 i helgen.

Koderna är bara till för folk som inte redan har köpt Guild Wars 2.

Klicka här för att få din kod

Koden löser du in på spelets hemsida. Den kostnadsfria prövoperioden pågår från torsdag eftermiddag till måndag morgon. Tidsplanen lyder som följer.

• Thursday, November 15, 18:00 CET (17:00 GMT) - Free trial period begins, update build is released

• Friday, November 16, 21:00 CET (20:00 GMT) - One-time Lost Shores event begins

• Sunday, November 18, 21:00 CET (20:00 GMT) - Final event stage begins

• Monday, November 19, 07:00 CET (06:00 GMT) - One-time event and free trial weekend ends

Guild Wars 2