Svenska
Gamereactor
nyheter
Gears 5

The Coalition kompenserar Gears 5-spelarna för strul

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Officiellt släpptes Gears 5 först igår, men alla som köpt antingen Ultimate Edition-utgåvan eller prenumererar på Xbox Game Pass Ultimate fick sätta igång redan i torsdags. Men det har inte varit helt smidigt alla gånger.

Även om vi verkligen gillar spelet så har det rapporterats om buggar samt serverstrul. Därför har The Coalition nu postat en ursäkt på Twitter där de även ger en kompensation:

"As a token of our appreciation for your patience and support during this weekend's Early Access, we're awarding 5 days of Boost (Faster progression) and 600 scrap (Craft Skills or Supply cards). Look out for it in the next 48 hours.

Thank you so much playing Gears 5!"

Det är såklart ett trevligt initiativ, och det är alltså ett gyllene tillfälle att spela Gears 5 under de närmsta dagarna för lite snabbt levlande. Kommer du passa på att spela lite extra?

Gears 5

Relaterade texter

6
Gears 5: HivebustersScore

Gears 5: Hivebusters

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Vi kollar in den drygt tre timmar långa storyexpansionen Hivebusters, där vi får träffa nya huvudpersoner och röja oss fram på en vulkan-ö...

Gears 5Score

Gears 5

RECENSION. Skrivet av Adam Holmberg

Adam har återvänt till Sera med motorsågsbajonetten i högsta hugg för att recensera den femte numrerade delen i Gears of War-sagan...



Loading next content