Svenska
Gamereactor
nyheter
Borderlands 3

Borderlands 3 tycks ha fått en kanonstart

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Borderlands 3 släpptes som bekant i fredags och även om vi ännu varken har recension eller några försäljningssiffror att bjussa på (recension kommer dock senare idag samt att vi räknar med att brittiska speltoppen presenteras efter lunch), så finns tydliga tecken på att det gått bra, riktigt bra till och med. Åtminstone till PC. Källan är producenten, Gearbox-chefen och tillika studions grundare Randy Pitchford, som twittrade följande under helgen:

"Fun Fact: On PC, the data is that the launch day peak concurrent players of Borderlands 3 is about *twice-as-high* as the all time peak concurrent players of Borderlands 2. WOW! You guys are great!"

Med tanke på att Borderlands 2 beräknas ha sålt närmare 14 miljoner, är detta såklart absolut fruktansvärt bra. Det bör även noteras att Borderlands 3 släpps exklusivt till Epic Games Store när det gäller PC, vilket rimligen betyder att flytten från Steam inte haft någon större inverkan trots hot om bojkotter och liknande.

Information om hur det gått för versionerna till Playstation 4 och Xbox One lär dyka upp under veckan, men det finns egentligen ingen anledning att tro att det gått sämre än till PC. Spelar du Borderlands 3 och vad gillar du det hittills?

Borderlands 3

Relaterade texter

0
Linked In-profil nämner Borderlands 4

Linked In-profil nämner Borderlands 4

NYHET. Skrivet av Joakim Sjögren

Borderlands är utan tvekan en av Gearboxs populäraste spelserier, och att studion skulle jobba på en ny titel i följetongen kommer kanske inte som någon större...

0
Rykte: Ny Borderlands-samling på gång

Rykte: Ny Borderlands-samling på gång

NYHET. Skrivet av Joakim Sjögren

Gearbox är inga främlingar när det kommer till att bunta ihop sina Borderlands-titlar i diverse samlingar, och nu kan ytterligare en sådan vara på väg. Det sydafrikanska...



Loading next content