Svenska
Gamereactor
nyheter
Fallout 76

Bethesda lägger till ännu mer 'pay to win' i Fallout 76

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Flera gånger innan Fallout 76 släpptes, slog Bethesda fast att de inte skulle ha några mikrotransaktioner i spelet. I spelets Atomic Shop skulle enbart kosmetiska saker säljas, men tidigare i år bröt de mot löftet genom att sälja Repair Kits som gjorde att den som betalar för sig alltid kommer kunna ha utrustning och vapen i toppskick.

Nu har irriterade spelare på Reddit att Bethesda återigen gett den som vill kan köpa ytterligare spelmässiga fördelar med Refrigerator och en Scrap Bot som båda kan köpas i Atomic Shop för 700 respektive 500 Atoms.

En Refrigerator förhindrar att mat i spelet blir dålig medan Scrap Bot kan samla in skräp, och rubbar därmed det centrala i spelet som ju till största del går ut på att samla in saker och resurser. PC Gamer har noterat detyta och skriver även att det faktiskt är fulare gjort än så. Scrap Bot var nämligen tänkt att vara en del av spelet redan innan de släpptes och syns i både C.A.M.P.- trailern från 2018 samt att den nämns i Primas guidebok för spelet. Bethesda tog alltså ut den ur spelet för att istället låta spelare köpa den löst och på så sätt få spelmässiga fördelar.

Vad tycker du om sådana här tilltag och spelar du Fallout 76?

Fallout 76

Relaterade texter

Fallout 76Score

Fallout 76

RECENSION. Skrivet av Adam Holmberg

Adam har utforskat postapokalypsens West Virginia i Fallout 76 och han är väldigt besviken



Loading next content