Svenska
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Modern Warfare

Såhär fungerar crossplay och exklusiviteter i Call of Duty: Modern Warfare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

När Infinity Ward avslöjade att det i Call of Duty: Modern Warfare kommer vara crossplay-stöd mellan PC, Playstation 4 och Xbox One - gick de även ut med att det är slut med tidsexklusiva expansioner till Playstation 4. Men det finns fortfarande en del frågetecken kvar, som de nu velat räta ut. I ett nytt blogginlägg skriver de:

"Most Post-launch gameplay content, including new multiplayer maps, new multiplayer modes, special ops missions and more will release simultaneously across all platforms."

Kort sagt kommer det mesta simultant mellan formaten, men de som köper spelet till Playstation 4 kommer ändå belönas med några bonusgrejer på premiärdagen den 25 oktober. De har även förklarat att matchmaking inte kommer baseras på formatet du spelar på, utan istället på vad du spelar med. Mus och tangentbord finns ju även till konsol numera och du kan därför välja att spela med andra som bara har handkontroll.

Är du däremot i en grupp där några också spelar med mus och tangentbord, kommer ni givetvis inte kunna välja annat än ofiltrerat motstånd. Du kommer också kunna välja att bara möta andra till samma format, men får då räkna med mer väntetider samt att du kan få möta folk längre ifrån dig (vilket betyder långsamma uppkoppling).

Hur låter detta, tycker du?

Call of Duty: Modern Warfare

Relaterade texter

0
Massor av gratis gaming även denna vecka

Massor av gratis gaming även denna vecka

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Det är dags för veckans höjdpunkt - helgen. Vi har som vanligt samlat ihop de gratiserbjudanden för alla som gillar att gejma men har knaper budget (eller bara vill prova...



Loading next content