Svenska
Gamereactor
nyheter
Ghost Recon: Breakpoint

Öppen beta utannonserat till Ghost Recon: Breakpoint

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det var många av er som passade på att spela Ghost Recon: Breakpoint-betan tidigare denna månad, och av vad vi kunde utröna så gillade ni spelet ifråga. Och därmed är det nu trevligt att kunna meddela att det blir mer av det goda.

Ubisoft har nämligen bestämt sig för att köra en öppen beta for Ghost Recon: Breakpoint till alla format - PC, Playstation 4 och Xbox One. Den startar den 26 september och avslutas sedan tre dagar senare. Det är heller inte samma innehåll som tidigare, utan utvecklarna utlovar tre nya storyuppdrag samt två nya regioner i form av New Argyll och Infinity utöver de fyra som fanns i förra beta. Dessutom ska vi få prova på multiplayerläget Elimination. I sistnämnda erbjuds banorna PMC Camp, Port, Cold War Bunker och Harbor. Kolla in de två videos du hittar längst ned för en närmare titt på dem.

Men varför stanna där? Vi kan även erbjuda en ny trailer regisserad av David Leitch, som tidigare har filmer som Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw och Deadpool 2 på meritlistan. Vad tycker du om Breakpoint hittills och tänker du delta i betan?

HQ
HQ
HQ
Ghost Recon: Breakpoint

Relaterade texter

Ghost Recon: BreakpointScore

Ghost Recon: Breakpoint

RECENSION. Skrivet av Andreas Blom

Så är Tom Clancy's spöken tillbaka efter Wildlands-eskapaderna och det är ett minst sagt mättat och genomskinligt äventyr som väntar oss. Breakpoint må underhålla stundvis, men är på det stora hela långt ifrån lika solitt som hade önskat.

9
Ubisoft utlovar mer NFT i framtida spel

Ubisoft utlovar mer NFT i framtida spel

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

I går avslöjades det att Ubisoft beslutat att lägga ner stödet för Ghost Recon: Breakpoint, vilket släpptes redan 2019. Även om de ska hålla servrarna igång, kommer det...



Loading next content