Svenska
Gamereactor
nyheter
Rage 2

Svenska Avalanche gör spel till nästa generation

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det började ryktas om de första utvecklings-kiten för Playstation 5 och Xbox Scarlett redan för ett drygt år sedan, och idag är de flesta större utvecklare i full gång med nästa generation. Detta inkluderar svenska Avalanche Studios.

Det vet vi tack vare att TechRadar uppmärksammat en serie platsannonser där Avalanche letar folk till sina studios i New York och Malmö. Bland annat vill de anställa designers, tekniker som kan förbättra deras grafikmotor Apex Engine samt folk som har "in depth knowledge of game engine architectures and next generation console architectures and future architectural trends".

Igår kunde vi som bekant berätta att Playstation 5 kommer heta just Playstation 5 och andra detaljer, och även om det är ett år kvar till nästa generation, sitter det alltså i skrivande stund människor och arbetar med dessa konsoler i Sverige.

Vad hoppas du att Avalanche gör härnäst? Rage 3? Just Cause 5? En uppföljare Mad Max?

Rage 2

Relaterade texter

Rage 2Score

Rage 2

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

Kim har tillbringat massor med tid i Avalanches postapokalyptiska värld proppad med färger och tuppkammar och berättar om det i vår recension...

4
Tre nya spellägen ute nu till Rage 2

Tre nya spellägen ute nu till Rage 2

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Svenska Avalanche har skakat lite nytt i sitt Rage 2, vilket släpptes i maj, men en stor ny uppdatering som lägger till tre extra spellägen. New Game+ är ett av dessa och...



Loading next content