Svenska
Gamereactor
nyheter

Nya He Man-rullen kan komma att bli Netflix-exklusiv

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det är nu mer än trettio år sedan Dolph Lundgren axlade sitt svärd i kampen mot Skeletor i den Golan-Globus Cannon distribuerade jättekalkonen Masters Of The Universe. Filmen blev en av de sista spikarna i kistan för det redan blödande produktionsbolaget Cannon Films som under tidiga delen av 90-talet slutligen gick i konkurs.

Efter de lyckade moderniseringarna av både Power Rangers, Transformers och G.I Joe så har Sony Studios nu under flera år försökt få till en reboot av Masters of the Universe med bland annat Noah Centineo i rollen som den barbröstade dräparen. Men tiden har hunnit springa iväg och projektet har kostat dom digra pengar vilket slutligen nu fått studiochefen Tom Rothman att agera.

Enligt The Hollywood Reporter utforskar nu Sony möjligheterna att sälja filmen till Netflix istället och låta dom stå för risken. He-Man må ha varit en av de hetaste produkterna under 80-talet men tiden har ändrats och med tanke på att Netflix redan huserar He-Mans försvunna tvilling-syster She-Ra så hade inte flytten upplevts som allt för konstig.

Vad tror ni andra, vill ni se He-Man på stora vita duken eller på Netflix i soffan?

Nya He Man-rullen kan komma att bli Netflix-exklusiv
Prins Adam och hans ruskiga katt


Loading next content