Svenska
Gamereactor
nyheter
The Outer Worlds

The Outer Worlds har "inga förbättringar till PS4 Pro"

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Vi är faktiskt mindre än tio dagar från lanseringen av nästa stora rollspel från utvecklarna av bland annat Star Wars: Knights of the Old Republic II: The Sith Lords, Fallout: New Vegas samt South Park: The Stick of Truth - nämligen The Outer Worlds från Obsidian Entertainment. Här ska vi få utforska scifi-kolonin Halcyon med vår egenhändigt skapade protagonist, och att döma utifrån vad vi på Gamereactor fått prova på så är det något att se fram emot.

Men om du sett fram emot att få avnjuta spelet med förbättringar och 4K-grafik, så är det något du bör känna till. Windows Central kollade med utgivaren av äventyret, Private Division, om spelets förbättringar till de mer kraftfulla formaten och fick då veta att vi som väntat kan se fram emot 4K-grafik till Xbox One X. Vad det gäller Sonys motsvarighet var beskedet dock något överraskande att det vankas "no enhancements for PS4 Pro".

Det betyder alltså att du kommer kunna spela i krispigt högupplöst 4K-grafik till PC och Xbox One X, medan du får nöja dig med 1080p till Playstation 4 Pro. Om detta har något att göra med det faktum att Obsidian idag är en Microsoft-ägd studio är oklart, utvecklingen av spelet startade innan uppköpet och det ges ut av Private Division (ägs av Take-Two), men helt orimligt verkar det inte.

Det bör noteras att The Outer Worlds ingår med Xbox Game Pass redan från och med lanseringen den 25 oktober. Dessutom kommer det till Nintendo Switch vid ett senare tillfälle. Påverkar detta ditt eventuella inköp av The Outer Worlds?

The Outer Worlds
HQ

Relaterade texter

The Outer WorldsScore

The Outer Worlds

RECENSION. Skrivet av Adam Holmberg

Adam tar sig an Halcyon-systemets alla galenskaper i Obsidians senaste rollspel...



Loading next content