Svenska
Gamereactor
nyheter

Köp en rosa Sega-handkontroll och var med och bekämpa bröstcancer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

En av åtta kvinnor i USA (samt en av 1000 män) drabbas under sin livstid av bröstcancer som därmed är den vanligaste formen av cancer i landet - och i världen. Därför är det såklart väldigt uppskattat att Retro-Bit nu använder sin Sega Collaboration-licens till att samarbeta med National Breast Cancer Foundation i USA.

Tillsammans kommer de sälja rosa retro-handkontroller som ger 10% av inköpspriset till just National Breast Cancer Foundation. Det finns fyra handkontroller att välja på; två Mega Drive (sex knappar original samt åtta knappar med USB) och två Saturn (åtta knappar original samt åtta knappar USB) - och endast 2000 av varje kommer någonsin tillverkas.

Båda USB-varianterna fungerar utan vidare med bland annat PC, Switch och Mega Drive Mini. Så varför inte unna dig en bra och unik samlarhandkontroll samtidigt som du gör en god gärning? Om det låter som något för dig, så startar förhandsbokningarna inom kort på denna länk.

Vad gillar du denna typ av initiativ?

Köp en rosa Sega-handkontroll och var med och bekämpa bröstcancerKöp en rosa Sega-handkontroll och var med och bekämpa bröstcancer
Köp en rosa Sega-handkontroll och var med och bekämpa bröstcancerKöp en rosa Sega-handkontroll och var med och bekämpa bröstcancer


Loading next content