Svenska
Gamereactor
nyheter

Det verkar som att EA ska släppa sina spel via Steam igen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

De som vill spela exempelvis Battlefield eller FIFA till PC har sedan långt tillbaka varit hänvisade till EA:s egen onlinebutik/launcher Origin. Men det verkar som att detta kan vara på väg att ändras. Twitter-användaren RobotBrush har nämligen delat med sig av en bild på en test-app i Origin, där filnamnet tycks indikera att spelen körs via Steam. Origin syns dock också i samma filnamn, så det kan vara så att spelen går att köpa på Steam medan Origin fortfarande behövs, ungefär som när du spelar Rainbow Six: Siege via Steam med Uplay som krav.

Det verkar kort sagt som att EA åtminstone undersöker Steam-integration, och på en bild som delats via TheNerdMag kan vi även se att EA-klassikern The Saboteur nu har en SteamDB-plats samt att någon spelade det på Steam mellan den 20-21 oktober.

Som du kan se här, har även Dragon Age II fått en Steam-uppdatering förra veckan, och sammantaget är det mycket som pekar mot att EA alltså kan vara på väg tillbaka till Valves onlinetjänst samt förhoppningsvis även Epic Games Store.

Vad tror du om detta?

Det verkar som att EA ska släppa sina spel via Steam igen


Loading next content