Svenska
Gamereactor
nyheter
Fallout 76

Att spela på privata servrar i Fallout 76 kostar 130 kronor (!) i månaden

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det var få som jublade i kommentarsfälten när Bethesda började lansera mikrotransaktioner i Fallout 76, vilka sedermera dessutom kommit att inkludera 'pay to win'-inslag. Och ska vi vara ärliga, så tvivlar vi på att det kommer jublas nu heller.

Spelet har nu nämligen fått en ny uppdatering som möjliggör spelande på privata servrar mot en avgift. Men den är väldigt hög och innehåller en massa annat som ger klara spelmässiga övertag. Tjänsten heter Fallout 1st och har en månadsavgift på $12,99 (eller helår för $99,99) - som jämförelse kostar Xbox Game Pass $9,99. Genom att betala kommer detta medlemskap att göra det möjligt för dig att skapa din egen privata värld med upp till sju andra spelare som du kan bjuda in för att ha kul med, få en egen låda som kan lagra oändliga mängder komponenter, en så kallad Survival Tent som fungerar som ditt eget Fast Travel-objekt, 1650 Atoms i månaden, Ranger Armor Outfit-dräkten och några exklusiva emotes och ikoner.

När det gäller de privata servrarna fungerar dessa initialt bara som ditt eget Adventure Mode utan krusiduller. Utvecklarna säger dock att det kommer att släppas fler funktioner och förbättringar för privata servrar över tid, så om du vill kunna använda dina favoritspellägen får du hålla tummarna för att de läggs till i framtiden.

Om du är sugen på Fallout 1st och allt som är nytt i och med denna uppdatering, så surfa över till denna länk.

Tycker du detta känns prisvärt och rätt tänkt?

Fallout 76
Fallout 76

Relaterade texter

Fallout 76Score

Fallout 76

RECENSION. Skrivet av Adam Holmberg

Adam har utforskat postapokalypsens West Virginia i Fallout 76 och han är väldigt besviken



Loading next content