Svenska
Gamereactor
nyheter

Ny läcka av Sonics nya filmdesign

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det var nog flera av oss som kände en kraftig störning i spelvärlden när film-Sonic presenterades tidigare i år, som om miljoner röster plötsligt skrek ut av terror. Och de gjorde detta av en god anledning. Film-Sonic påminde bara ytterst vagt om original-Sonic och det var uppenbart att otäcka människor behandlat honom oerhört illa i ett försöka att en gång för alla torpedera kotten.

Lyckligtvis arbetar det resonabla personer hos Paramount, och de bestämde sig därför för att försena filmen och designa om Sonic. Hittills har vi inte fått se det nya resultatet, men för två veckor sedan läckte en mycket bättre design ut. Denna har dock inte bekräftats vara äkta ännu, men nu har en ytterligare ny bild med samma design läckt på Twitter, som du kan kolla in nedan.

Detta ökar såklart chanserna för att det faktiskt är den nya Sonic vi ser här. Vi utgår från att vi inte är de enda som är vansinnigt tacksamma över att den gamla monstrositeten (kolla in bilden längst ned) tycks ha förpassats till historiens skräphög?

Ny läcka av Sonics nya filmdesign
Bild från Twitter
Ny läcka av Sonics nya filmdesign
Hur kan man behandla Sonic så fruktansvärt illa?


Loading next content