Svenska
Gamereactor
nyheter
The Outer Worlds

Obsidian var tveksamma till att en Switch-version av The Outer Worlds skulle fungera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

The Outer Worlds släpptes nyligen till Playstation 4, Xbox One och PC. Även om det tekniskt sett inte är det mest avancerade spelet, så är det ändå ett tämligen fagert spel som levererar grafik en Switch inte mäktar med utan kraftiga uppoffringar.

Men faktum är ju att en Switch-version ändå är på väg, utvecklad av Virtuous, som specialiserat sig på Switch-versioner av grafiskt krävande titlar. Att det skulle bli så, var dock långt ifrån självklart, för i en intervju hos USGamer berättar utvecklaren Leonard Boyarsky från Obsidian att de inte trodde det ens var tekniskt möjligt:

"We weren't sure it could be done. But then they started coming out with all these games on Nintendo Switch, and we thought, 'Wow, that's great.' And then we saw the proof of concept from the external team who was doing it and we were very, very surprised."

Virtuous ligger bakom Switch-utgåvorna av spel som L.A. Noire, Dark Souls och Final Fantasy XII: The Zodiac Age. Vad tycker du om The Outer Worlds av det du hunnit se/spela hittills?

The Outer Worlds

Relaterade texter

The Outer WorldsScore

The Outer Worlds

RECENSION. Skrivet av Adam Holmberg

Adam tar sig an Halcyon-systemets alla galenskaper i Obsidians senaste rollspel...



Loading next content