Svenska
Gamereactor
nyheter
Castlevania

Castlevania till Xbox 360

Mikaels favoritspel till Live

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

Castlevania: Symphony of the Night, ett av världens bästa spel och mitt favoritspel genom tiderna, kommer att få en efterlängtad comeback genom Xbox Live Arcade. Någon gång i början av nästa år ska spelet släppas.

HQ

Det enda man kan fråga sig är vilken version det blir. Playstation-versionen hade bättre grafik och mer effekter, samt överlag smidigare animation, medan Saturn-versionen bjöd på en extra karaktär och några nya områden. Smartast vore väl att ta med det bästa från bägge.

Ett annat frågetecken är hur spelet ska rymmas på de 50 megabyte som Microsoft tidigare har krävt som maxgräns på Arcade-spelen. Antingen kanske man lanserar ett större minneskort, eller också kräver man helt enkelt en hårddisk för spelet. Bara inte den fantastiska musiken förstörs på något sätt.

Precis som Street Fighter 2 Hyper Fighting kan vi inte vänta oss någon omritad grafik, men Symphony of the Night är fortfarande ett av de snyggaste 2D-spelen som någonsin gjorts, så det duger bra det med.

Det bör också påpekas att Castlevania: Symphony of the Night normalt kostar mellan 600 och 1000 kronor beroende på skick, så oavsett pris på Marketplace lär det bli aningen billigare...

CastlevaniaCastlevaniaCastlevaniaCastlevania
CastlevaniaCastlevaniaCastlevaniaCastlevania

Relaterade texter

1
CastlevaniaScore

Castlevania

RECENSION. Skrivet av Mikael Sundberg

Inget spel kan någonsin mäta sig med Castlevania: Symphony of the Night, men Koji Igarashi och Konami gör i alla fall ett gott försök.



Loading next content