Svenska
Gamereactor
nyheter
God of War

God of War-skaparen hoppas att spelet släpps till PC

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Nyligen slog Kojima Productions definitivt fast att Death Stranding ska släppas till PC strax innan sommaren nästa år. Detta har i sin tur lett till en debatt om det är bra eller dåligt att Sony tycks följa Microsofts exempel och ge ut sina exklusiviteter även till PC (något de även flaggat för i intervjuer), där många initialt var väldigt kritiska mot Microsofts besked, trots att det leder till högre försäljning.

Här vore det såklart intressant att få höra vad exempelvis God of War-utvecklaren Cory Barlog tycker om tanken på att hans Playstation 4-exklusiva äventyr ska komma även till just PC. Och faktum är att han nu kommenterat detta på Twitter, där han skriver:.

"You know, I would love that. It is, sadly, a decision far above my paygrade. As is proven on a daily basis, I am no Kojima."

Vi kan även inflika att det redan nu går att spela God of War till just PC via Playstation Now. Men vad tycker du om Sonys till synes mjukare inställning mot att deras exklusiva spel kommer även till andra format?

God of War

Relaterade texter

God of War (+ PC-versionen)Score

God of War (+ PC-versionen)

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

Kratos är tillbaka. Lika arg som skäggig, med nya gudar att göra livet surt för och en son att ta hand om. Kim Orremark har spelat God of War...



Loading next content