Svenska
Gamereactor
nyheter
Death Stranding

Hideo Kojima har världsrekord i följare på Twitter och Instagram

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Kojima Productions har fått enormt mycket uppmärksamhet för just släppta Death Stranding, men även om mycket såklart beror på att spelet är utmärkt - så kan man inte bortse från att namnet Hideo Kojima i sig självt ger bra hype. Och detta har vi nu fått ett ypperligt bevis på.

Under helgen avslöjades nämligen från japanska Guinness World Records att Kojima är den spelskapare som har flest följare till Twitter och Instagram i världen. När certifikatet delades ut, kunde Kojima stoltsera med 2 813 385 följare på Twitter och 888 539 följare på Instagram (vilket såklart inkluderar flera av oss på redaktionen, och säkerligen även er läsare). Som jämförelse har Tim Schafer drygt 1,1 miljoner följare på Twitter, God of War-skaparen Cory Barlog har drygt 156 000, Bioshock-skaparen Ken Levine kan stoltsera med nästan 830 000 och The Coalition-chefen Rod Fergusson har skramlat ihop 161 000 följare.

Följer du Hideo Kojimas kändisspäckade konto på Twitter eller Instagram, och finns det några spelskapare du kan rekommendera andra att följa?

Death Stranding

Relaterade texter

Death StrandingScore

Death Stranding

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

Hideo Kojima är tillbaka med sitt första egna spel efter uppbrottet med Konami, ett äventyr som varit väldigt mystiskt sedan det utannonserades, Kim har satt betyg...

3
Death Stranding blir film

Death Stranding blir film

NYHET. Skrivet av Marcus Persson

Vi har länge skämtat om hur Kojima verkar vara mer intresserad av att göra film snarare än spel, med tanke på längden och mängden av mellansekvenser som förekommer i hans...



Loading next content