Svenska
Gamereactor
nyheter

Rykte: Warner Bros har försökt utveckla ett Superman-spel

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Ända sedan Rocksteady och Warner Bros avrundade Arkham-serien, har det från flera trovärdiga källor ryktats om att de jobbar på ett Superman-spel. Nu rapporterar insidern James Sigfield att ryktena faktiskt var sanna, men att Warner Bros helt enkelt inte riktigt fått till ett bra spel - trots att de arbetat på detta sedan 2013.

Det är på Twitter han berättar att det skulle haft en öppen spelvärld, och en av idéerna påminde om upplägget i fjolårets Spider-Man från Insomniac, komplett med ett enormt Metropolis fyllt med DC-skurkar. En annan idé från 2014 gick under namnet Superman: Unbound och skulle följa den tecknade animerade serien. Här skulle vi istället spela i Kandor, vilket var på Krypton innan Brainiac krympte hela stället. Här var det mindre öppen värld som gällde, och vi skulle ha fått slåss mot Brainiac, Doomsday och andra otäckingar som kontrolleras av psykiska krafter.

Men även detta skrotades och en orsak till det var att Warner Bros ville att spelen skulle använda Arkham-tekniken, vilket gjorde det mycket svårt att få till Supermans flygande. Enligt samma källa utvecklade Warners Montreal-studio ett Suicide Squad-spel som lades ner på grund av samma svårigheter.

Sigfield avslutar med att skriva att Warner Bros fortsatt kämpa för ett Superman-spel i en öppen värld, och medger att det kan finnas försök som fått grönt ljus som han själv inte känner till. Kort sagt verkar det alltså inte vara så konstigt att det ryktats flitigt om Superman-spel senaste tiden - även om inget av detta heller är bekräftat såklart.

Tycker du att ett Superman-spel har potentialen att bli intressant?

Rykte: Warner Bros har försökt utveckla ett Superman-spel

Tack GamingBolt



Loading next content