Svenska
Gamereactor
nyheter
Bleeding Edge

Premiärdatumet för Bleeding Edge läckt i förväg

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det var i samband med Microsofts E3-presskonferens i somras som Ninja Theory utannonserade Bleeding Edge, och det verkar som att spelet kommer vara ett av dragplåstren i samband med kvällens X019-livestream. TrueAchievements har nämligen noterat en rejäl läcka som skvallrar om både beta-planer och premiärdatum.

De som förhandsbokar spelet eller har Xbox Game Pass kommer få spela en stängd beta från och med den 14 februari, samt en andra beta som körs den 13 mars. Därefter är det slutligen premiär den 24 mars. De som förhandsbokar spelet eller lirar under första veckan, kan även se fram emot en bonus kallad Punk Pack som innehåller tre fighter-skins, ett sticker-pack, bonus-taunts samt en hoverboard till Rioter.

Sedan läckan (på Microsoft Store) uppmärksammades, togs den raskt bort. Men räkna med att få se mer från detta på X019 - som du för övrigt kan se live här på Gamereactor från och med klockan 21:00 på denna länk.

Ser du fram emot Bleeding Edge?

HQ
HQ
Bleeding Edge

Relaterade texter

0
GRTV klämmer på Mekko i Bleeding Edge

GRTV klämmer på Mekko i Bleeding Edge

NYHET. Skrivet av Petter Hegevall

Varje dag klockan 16:00 drar vi igång Gamereactor Live där skribenter från hela vårt 14 länder starka nätverk klämmer lite på aktuella titlar, av olika slag och typ....



Loading next content