Svenska
Gamereactor
nyheter
Everwild

Rares nya Everwild är ännu bara i förprodukton med ett litet team

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Under X019-eventet förra veckan, utannonserade Rare och Microsoft ett helt nytt spel kallat Everwild. Det hade tämligen drömska inslag som för oss på redaktionen förde tankarna till spel som Ori and the Blind Forest och Okami, men vad det egentligen handlar om vet vi inte ännu. Och tyvärr verkar det som att vi kommer få vänta länge på med information då spelet är i ett mycket tidigt skede.

Det är VGC som avslöjar att spelet fortfarande bara är i förproduktion och att det är färre än 50 personer inblandade i detta projekt. Detta väntas naturligtvis växa i takt med att utvecklingen tar fart, och det finns flera platsannonser ute nu.

Samma källa noterar för övrigt att det inte råder någon brist på namnkunniga personer i projektet. Det inkluderar Louise O'Connor (animationer till Conker's Bad Fur Day och Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts som är executive producer, Simon Woodroffe (creative director för Sonic & All-Stars Racing Transformed) som creative director och art director Ryan Stevenson som tidigare gjort designen till kultklassiska Viva Piñata.

Dessutom har Kate Watson värvats till teamet. Hennes roll är senior narrative designer, och hon har tidigare framför allt varit writer för Total War-serien hos Creative Assembly. Om du missade Everwild-trailern förra veckan, så kan du spana in den här nedan.

Vad tror du det blir för typ av spel?

HQ
Everwild

Relaterade texter

0
Microsoft: Everwild-ryktena är lite extrema

Microsoft: Everwild-ryktena är lite extrema

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

För nästan två år sedan utannonserade Rare sitt nästa projekt efter den framgångsrika piratsimulatorn Sea of Thieves. Det heter kort och gott Everwild, och att döma...



Loading next content