Svenska
NYHET - SPONSRAT INNEHåLL

GRTV drar igång ny märklig videoserie och lottar ut en AI-tandborste

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

Den rubriken kräver såklart en förklaring. Vårt TV-team tycker att det finns fog att lämna spelvärlden nu och då för små vardagliga utflykter som kan komplettera vårt fokus på data- och TV-spel samt fungera som kreativt andrum.

Tidigare i år bjöd vi på en video av Kia eNiro och nu följer vi upp detta med en AI-kontrollerad tandborste. Det bör man väl kunna kalla bredd? Vi kallar videoserien för "Gamereactor Offshoots", och förhoppningsvis säger titeln också vad det handlar om. Nämligen ett underhållande sätt för Gamereactor att få bjussa på lite leenden samt passa på att lotta ut fina priser och bjuda på saker du normalt inte hittar på en spelsida.

Vår första Offshots-video handlar alltså om tandborstar, och inte vilken som helst. Oral-B har gjort en AI-styrd tandborste där en tillhörande app till din smartphone hjälper dig att hålla koll på hur du sköter gaddarna.

Dessutom vankas som sagt en tävling!

Vi lottar nu ut en av dessa Genius X-tandborstar i en tävling och för att ha chansen att vinna behöver du bara svara på följande fråga:

Vilken annan praktisk apparat i hemmet tycker du att det vore bra att ha AI-hjälp från?

Vi hoppas att ni gillar både Kia-videon och denna som Offshoots-videos samt att ni deltar och vinner i vår tävling.

HQ
GRTV drar igång ny märklig videoserie och lottar ut en AI-tandborste

Här på Gamereactor gör vi en eller flera informativa videor om en viss produkt tillsammans med en betalande annonsör. Det betyder att videon här, som produceras tillsammans med Gamereactors GRTV-team, är sponsrad.



Loading next content