Svenska
Gamereactor
nyheter
The Witcher 3: Wild Hunt

The Witcher 3 till Switch har sålt som förväntat

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

The Witcher 3: Wild Hunt kom att bli ett av de största rollspelen någonsin och detta vare sig vi snackar kvalitet eller som i detta fall - försäljning. Tidigare i år släpptes det till Switch, och även om den versionen fick aningen lägre betyg, så råder det ingen tvekan om att det också var en höjdare.

Nyligen lämnade CD Projekt Red sin första kvartalsrapport sedan Nintendo-utgåvan släppts, och i den meddelar Piotr Nielubowicz att omsättningen för företaget ökade med 38% jämfört med samma period förra året, där en av orsakerna är Switch-versionen av Wild Hunt. Även om de inte avslöjar några specifika siffror om hur det gått, så meddelar de iallafall att det gått som förväntat.

CD Projekt Red lär för övrigt ha ett riktigt bra 2020, då släpps nämligen som bekant Cyberpunk 2077, vilket är deras största satsning någonsin.

The Witcher 3: Wild Hunt
Världens minsta monsterjägare!

Relaterade texter

The Witcher 3: Wild Hunt (Switch)Score

The Witcher 3: Wild Hunt (Switch)

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Att CD Projekt Red fått grafiktunga The Witcher 3 att flyta på en Nintendo Switch är såklart en smärre bedrift i sig, men är det verkligen roligt i bantat skick?

1
Geralts röstskådespelare tycker till om AI

Geralts röstskådespelare tycker till om AI

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Henry Cavill må vara mest förknippad med Geralt of Rivia nuförtiden, men fram till Netflix-serien ägdes karaktären helt och hållet av Doug Cockle, mannen som gjort rösten...



Loading next content