Svenska
Gamereactor
nyheter
Final Fantasy VII: Remake

Väntan på andra delen av Final Fantasy VII: Remake tycks bli kortare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Att säga att vi har väntat länge på Final Fantasy VII: Remake vore en enorm underdrift, och när Square Enix sa att spelet som nu kommer i mars bara är den första delen av flera - var det många som började oroa sig för om de skulle hinna spela det färdiga äventyret under detta sekel. Men lyckligtvis tycks det gå snabbare än befarat.

Tetsuya Nomura och flera av de andra utvecklarna har nämligen delat sina tankar om Final Fantasy VII: Remake på Square Enix officiella hemsida, och kan avslöja några intressanta detaljer. Tetsuya Nomura, till exempel, bekräftar återigen att det finns ett antal förändringar i spelet och att vi kan se fram emot några helt nya bossar. Lyckligtvis säger han också att arbetet med del två redan är igång, vilket förhoppningsvis innebär att vi inte kommer behöva vänta omotiverat länge på denna.

Det är också värt att notera att flera av dem är nervösa över reaktionerna när fansen får se det färdiga spelet, eftersom den realistiska grafiken och liknande inte tillåter oss att använda fantasin och ger utrymme för egna tolkningar längre. Hur tror du att detta kommer att påverka dina åsikter?

Final Fantasy VII: Remake

Relaterade texter

Final Fantasy VII: RemakeScore

Final Fantasy VII: Remake

RECENSION. Skrivet av Henric Pettersson

Efter 23 år har vi tagit tåget till Midgar igen i en omarbetad utgåva av det fantastiska Final Fantasy VII och Henric är lyrisk...



Loading next content