Svenska
Gamereactor
nyheter
Resident Evil 3: Nemesis

Räkna inte med Resident Evil 3: Remake på The Game Awards

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

Det har florerat gott om smaskiga rykten nyligen om Resident Evil 3 senaste tiden, ett spel Capcom påstås jobba på just nu. Och efter att det dessutom dök upp på PSN i en rejäl läcka denna vecka, kändes det som att saken var biff och att vi skulle få se det på The Game Awards som startar klockan 02:30 nästa fredag.

HQ

Men... så blir det inte. Igår kväll deltog värden och producenten av programmet, Geoff Keighley, i en så kallad Ask Me AnythingReddit. Som du kanske anar dök frågan upp om han är bekymrad över alla läckor kring showen. Keighly svarade:

"There are no plans (never were) to do anything with Resident Evil 3 at the show. A lot of these "leaks" are completely wrong. Nothing about our show has leaked as of this writing."

Eftersom han säger uttryckligen att inget har läckt, så betyder det rimligen att vi heller inte kommer få se Warner Bros Montreals kommande Batman-spel på The Game Awards. Medan detta såklart är tråkiga nyheter, är det samtidigt kul att få se en show där inte allt sipprat ut i förväg igen, lite som det brukar vara förr i världen, med andra ord.

Resident Evil 3: Nemesis

Relaterade texter

8
Resident Evil 3 Remake lades upp på PSN

Resident Evil 3 Remake lades upp på PSN

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Det har varit gott om rykten som säger att en remake av Resident Evil 3 är under utveckling, och Capcom själva har sagt att de gärna gör det om det finns intresse. Nu...



Loading next content