Svenska
Gamereactor
nyheter
Sports Story

Golf Story-uppföljaren Sports Story utannonserad

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Sidebar Games säregna Golf Story (en riktig höjdare) bjöd på ett äventyr som kretsade kring golfvärlden, men i grund och botten hade ett upplägg som påminde om japanska rollspel. Det gjorde det till en underhållande pärla för de flesta, vare man man älskar just golf eller ej.

Nu låter Sidebar Games meddela att det blir mer av den varan, men den här gången har man inte låst sig vid en futtig sport, utan filar på Sports Story. På officiella spelsidan kan vi läsa att det trots det inte alltid handlar om sport, och det låter som att upplägget påminner om Golf Story, så att vi alltså kommer kunna avnjuta spelet vare sig man är sportfantast eller ej.

Vi kommer få utforska "both ordinary and fantastical places" samt möta vänner och fiender. Det vankas också stealth-passager, dungeon-äventyrande, fiskande och mycket annat. Kolla in den första trailern härunder.

Vad tror du om Sports Story?

HQ
Sports Story
Sports StorySports Story
Sports Story
Sports StorySports Story

Relaterade texter

1
Sports Story chocksläpps - ute nu

Sports Story chocksläpps - ute nu

NYHET. Skrivet av Olof Westerberg

Ännu är tiden inne för julmirakler! Det hett efterlängtade Sports Story, uppföljaren till det charmiga rollspelet Golf Story från 2017, släpptes helt plötsligt idag efter...



Loading next content