Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Star Wars Battlefront II

Kolla in Rise of Skywalker-expansionen till Star Wars Battlefront II

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Star Wars: The Rise of Skywalker har som bekant premiär på bio i övermorgon och som du säkert vet har Dice förberett nytt Star Wars Battlefront II-material för att uppmärksamma detta. Det handlar mer specifikt om en ny djungelplanet med stöd för co-op där du kan spela som antingen Resistance eller First Order (tillsammans med Heroes och Villains), vilken släpps den 20 den 20 december (då filmer har premiär i USA).

Utöver detta kommer andra platser från de nya filmerna - Takodana, Jakku och Starkiller Base - läggas till för den som spelar co-op där du kan spela både anfall och försvar. Fyra extra förstärkningar läggs också till, komplett med Infiltrator-klassen Sith-trooper från First Order med de röda rustningarna. First Order Jet Trooper är en annan nykomling och har som namnet antyder finfina flygegenskaper, och vi får även stifta bekantskap med Gunner och Spy för Resistance, vilket är två nya raser som introduceras i Rise of Skywalker.

Nästa månad kommer för övrigt ännu mer innehåll i form av två nya skepp; Resurgent-klassen Star Destroyer och MC85 från Resistance. Dessa kommer flyga ovanför markstriderna på den nya planeten samt Jakku. BB-8 kommer nu även vara med i Resistance som Hero-karaktär, medan BB-9E är support för First Order.

I februari och mars kommer ännu mer innehåll, så det verkar hända väldigt mycket i Battlefront II den närmsta tiden.

HQ
Star Wars Battlefront II

Relaterade texter

Star Wars Battlefront IIScore

Star Wars Battlefront II

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Så har det äntligen blivit dags att utöva stora krig i den där galaxen, långt, långt borta och Jonas Mäki har nyttjat kraften som en sann Sith för att leverera en recension...Loading next content