Svenska
Gamereactor
nyheter
Star Wars Jedi: Fallen Order

Utvecklingen av Star Wars Jedi: Fallen Order 2 tycks vara igång

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Star Wars Jedi: Fallen Order blev en rejäl succé för EA och Respawn, och har toppat flera försäljningslistor senaste tiden. Det brukar som bekant betyda uppföljare i denna bransch, och även om Respawn själva inte velat bekräfta detta, så låter det som att de är igång med tvåan.

Ett tydligt tecken är nämligen platsannonser från just Respawn där de bland annat letar efter en Senior Software Engineer, som de beskriver såhär:

"We're picturing someone who is passionate about the Star Wars universe and is invigorated by the idea of coding third-person action/adventure games,"

Även om det inte är en bekräftelse, så vågar vi påstå att det är ganska nära just detta. Vad hoppas du på från Jedi: Fallen Order 2?

Star Wars Jedi: Fallen Order

Relaterade texter

Star Wars Jedi: Fallen OrderScore

Star Wars Jedi: Fallen Order

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Att Respawn kan skapa intressanta världar och bjuda på förstklassig scifi-action visste vi, men hur bra är de på att förvalta Star Wars-universumet? Jonas Mäki har recenserat Star Wars Jedi: Fallen Order...

1
EA: Inget nytt Star Wars på EA Play

EA: Inget nytt Star Wars på EA Play

NYHET. Skrivet av Olof Westerberg

Som redaktör Mäki trendspanade för en dryg månad sedan, har det blivit vanligt att utvecklare och utgivare dämpar förväntningar inför presskonferenser för att inte göra...



Loading next content