Svenska
Gamereactor
nyheter
The Witcher 3: Wild Hunt

Henry 'Geralt' Cavill älskar att spela TV-spel

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Vi visste redan att Henry Cavill, just nu aktuell som Geralt i Netflix The Witcher-serie, var stort fan av The Witcher 3: Wild Hunt redan innan han blev inblandad i filmatiseringen av böckerna. Men faktum är att det inte är det enda spelet Cavill är förtjust i, utan i en intervju med GQ berättar Cavill nu att han även älskar spel i allmänhet

Bland favoriterna hittar vi titlar som Total War: Warhammer II, och han säger att det är "just something about those games that I find so satisfying. There's new DLCs coming out all the time and I'm looking forward to whatever the next one is."

Faktum är att Cavill hellre gejmar än går på fester och han förklarar att "at home, I get to sit playing games for ridiculous amounts of hours and escape there, because going outside has the opposite effect".

Vi förstår såklart Cavill till fullo, och känner ofta samma. Vad tycker du om Netflix The Witcher-serie?

The Witcher 3: Wild Hunt

Relaterade texter

The Witcher 3: Wild Hunt (Switch)Score

The Witcher 3: Wild Hunt (Switch)

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Att CD Projekt Red fått grafiktunga The Witcher 3 att flyta på en Nintendo Switch är såklart en smärre bedrift i sig, men är det verkligen roligt i bantat skick?

1
Geralts röstskådespelare tycker till om AI

Geralts röstskådespelare tycker till om AI

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Henry Cavill må vara mest förknippad med Geralt of Rivia nuförtiden, men fram till Netflix-serien ägdes karaktären helt och hållet av Doug Cockle, mannen som gjort rösten...



Loading next content