Svenska
Gamereactor
nyheter
The Witcher 3: Wild Hunt

Räkna med att CD Projekt Red filar på The Witcher 4

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

The Witcher 3: Wild Hunt har sålt extremt bra ända sedan lanseringen och fortsätter ticka på i fint tempo. Dessutom kom det nyligen till Xbox Game Pass, vilket lär öka antalet spelare ytterligare. Men sedan det släpptes har det varit tyst om en eventuell fortsättning, där CD Projekt Red varit väldigt svävande och bara sagt saker om att de gärna vill återvända till Witcher-världen i framtiden.

Och så verkar det bli. Nu kommer starka tecken på att vi efter Cyberpunk 2077 kommer få uppleva fler äventyr med Geralt (eller någon annan person ur hans universum). CD Projekt Red har nämligen skrivit ett nytt avtal med The Witcher-författaren Andrzej Sapkowski för att få fortsätta göra spel, grafiska noveller, brädspel och merchandise baserat på den populära serien (som ju nu även går att avnjuta på Netflix).

Därmed kan vi i det närmaste vara säkra på att CD Projekt Red är igång med ett nytt The Witcher-spel. Rimligen ligger det åtminstone fyra år in i framtiden, men är såklart något att se fram emot ändå.

The Witcher 3: Wild Hunt

Relaterade texter

The Witcher 3: Wild Hunt (Switch)Score

The Witcher 3: Wild Hunt (Switch)

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Att CD Projekt Red fått grafiktunga The Witcher 3 att flyta på en Nintendo Switch är såklart en smärre bedrift i sig, men är det verkligen roligt i bantat skick?

1
Geralts röstskådespelare tycker till om AI

Geralts röstskådespelare tycker till om AI

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Henry Cavill må vara mest förknippad med Geralt of Rivia nuförtiden, men fram till Netflix-serien ägdes karaktären helt och hållet av Doug Cockle, mannen som gjort rösten...



Loading next content