Svenska
Gamereactor
nyheter
Tekken 7

Harada tycks vara sugen på att lägga till Captain Price i Tekken 7

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

När en Twitter-användare frågade evige Tekken-producenten Katsuhiro Harada om vilken favoritkaraktär han skulle vilja lägga till i Tekken 7, svarade han att han visserligen "have some ideas men skulle vilja "hear your ideas first". Detta ledde till att flera personer delade med sig av sina svar, men även spelföretag såsom det officiella kontot för Dead or Alive-serien.

Ett knappt dygn senare var det dock en användare som postade förslaget Captain Price från Call of Duty-serien, vilket Harada bemötte såhär: "Personally he is my favorite character."

Det ska man såklart inte läsa in för mycket in, men när Harada tidigare gjorde en liknande grej, var det någon som föreslog Walking Dead-bödeln Negan - som senare dök upp i Tekken 7. Att Price är hans personliga favorit ökar såklart chanserna, och vi håller tummarna för att Activision tar kontakt med Bandai Namco och löser detta snarast.

Tycker du Price vore ett trevligt tillskott i Tekken 7 och vem vore din favoritgäst i spelet?

Tekken 7

Relaterade texter

Tekken 7Score

Tekken 7

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Det är åter dags att dela ut stryk i Bandai Namcos regi. Jonas Mäki har vässat järnnävarna och slagits i den sjunde Tekken-turneringen...



Loading next content