Svenska
Gamereactor
nyheter
Borderlands 3

Handsome Jack var tänkt att vara skurken i Borderlands 3

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Vi gillade verkligen Gearbox pärla Borderlands 3, men om det fanns ett område i synnerhet där föregångaren var helt överlägsen - så var det huvudantagonisten. Visst, Troy och Tyreen Calypso samt deras grupp Children of the Vault hade sin charm, men jämfört med Handsome Jack (chef för Hyperion Corporation och ondskefullt geni) hade de inget att hämta.

Trots det är vi ändå glada att Gearbox satsade på något nytt istället för att väcka gamle Jack till liv igen, men det var faktiskt nära att det inte blev så. I en nyligen uppmärksammad intervju (via Resetera), berättar nämligen Randy Varnell från utvecklaren Gearbox att tanken var att Handsome Jack skulle vara fienden även i Borderlands 3.

Men efter feedback från fansen om att de hellre ville ha något helt nytt, bestämde de sig alltså för att satsa på Calypso-duon. De som saknar Handsome Jack får ju ändå stifta bekantskap med hans minne på flera ställen under äventyret, som bekant. Var detta rätt val, tycker du?

Borderlands 3

Relaterade texter

0
Linked In-profil nämner Borderlands 4

Linked In-profil nämner Borderlands 4

NYHET. Skrivet av Joakim Sjögren

Borderlands är utan tvekan en av Gearboxs populäraste spelserier, och att studion skulle jobba på en ny titel i följetongen kommer kanske inte som någon större...

0
Rykte: Ny Borderlands-samling på gång

Rykte: Ny Borderlands-samling på gång

NYHET. Skrivet av Joakim Sjögren

Gearbox är inga främlingar när det kommer till att bunta ihop sina Borderlands-titlar i diverse samlingar, och nu kan ytterligare en sådan vara på väg. Det sydafrikanska...



Loading next content