Svenska
Gamereactor
nyheter
Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption 2 sålde under förväntan på Epic Game Store

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Red Dead Redemption 2 blev snabbt en storsäljare när det lanserades till Playstation 4 och Xbox One förra året, och ganska precis ett år senare, var det därefter dags för PC-premiären där det bland annat släppts till Epic Game Store. Men enligt en rapport från SuperData verkar intresset ha varit begränsat till just sistnämnda. Spelet sålde nämligen "bara" 408 000 exemplar under sin första månad, vilket är lågt för ett Rockstar-spel.

Utöver Epic Game Store, kom Red Dead Redemption 2 även till Rockstars egen launcher och senare även Steam. Den sammanlagda PC-försäljningen kan alltså vara hög ändå, men mycket tyder på att det inte är så då även andra rapporter skvallrar om ett bristande PC-intresse. Möjligen kan det faktum att Red Dead Redemption aldrig lanserades till PC ha spelat in, en stor del av publiken har helt enkelt inte upplevt originalet.

Är du förvånad?

Red Dead Redemption 2

Relaterade texter

Red Dead Redemption 2 (PC)Score

Red Dead Redemption 2 (PC)

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

Ett av förra årets bästa spel har äntligen kommit till PC med allt vad det innebär, Kim lät sina datorer svettas ordentligt under slående vackra ridturer...



Loading next content