Svenska
Gamereactor
nyheter
Untitled Goose Game

Untitled Goose Game släpps till Playstation 4 nästa vecka

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Som många av er har påpekat, så saknas Untitled Goose Game till Playstation 4 trots att House House lovade att spelet skulle lanseras till just Playstation 4 och Xbox One den 17 december. Men så blev det alltså inte, trots att det visades upp under Sonys senaste livestream, medan de som har Xbox One redan kan avnjuta det samt ladda ner utan extra kostnad om de har Xbox Game Pass. Vill du veta varför?

Orsaken är tydligen att detta är Panic Incs första stora släpp som utgivare, så att de inte visste om att olika pappersarbete behövs för att släppa spel över hela världen. Det inkluderar delar av Europa som kräver varierade ansökningar och godkännanden, och tyvärr innebar detta att företaget inte hade gjort rätt saker för att få lansera Untitled Goose Game till Playstation 4 i Norden.

Både Sony och Panic insåg detta snabbt, men eftersom det varit jul och liknande, har det tagit lite tid att fixa allt. Nu är det därför istället den 6 januari som gäller för Untitled Goose Game till Playstation 4 i Sverige, en dag då vi påpassligt nog är lediga.

Untitled Goose Game

Relaterade texter



Loading next content