Svenska
Gamereactor
nyheter
Fable

Rykte: Massor av detaljer om kommande Fable 4

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Vi vet med relativt stor säkerhet att Playground Games (Forza Horizon-serien) arbetar på ett rollspel efter att de letat just sådan personal i flera platsannonser. Och att döma utifrån otaliga källor och rykten - så handlar det specifikt om Fable 4. Hittills har det dock varken visats upp eller ens bekräftats, trots att det varit under utveckling några år nu.

Nu bjussar dock GamesRadar på en ganska massiv artikel om allt de vet om spelet, som de menar är korrekta uppgifter från egna källor. Bland annat slås det fast att Albion i det närmaste utplånats av en asteroid, skapad av The Mad King. Och en utplånad värld vill vi såklart inte ha, och ditt jobb är därför att resa tillbaka i tiden för att stoppa honom.

Fable-serien var känd för stor frihet och unika valmöjligheter, och det är en av hörnstenarna även här, där friheten utlovas vara större än någonsin. Det ska till och med vara möjligt att strunta i huvudstoryn och helt enkelt aldrig bli någon hjälte. Du kommer även kunna grunda dina egna byar, och det ska även finnas någon slags onlinekomponent.

Spelet skapas med hjälp av grafikmotorn Unreal Engine, och ska grafiskt vara brutalt snyggt (vilket inte förvånar med tanke på Playground Games arbete på Forza Horizon-serien). Som vanligt är det grovsalt som gäller för rykten som dessa, men hur låter det, tycker du?

Fable

Relaterade texter



Loading next content