Svenska
Gamereactor
nyheter
God of War

Rykte: Motion capture-arbetet för nästa God of War nu påbörjat

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

God of War blev Sony Santa Monicas största försäljningsframgång hittills och teamet satte enligt flera källor nästan omgående igång med utvecklingen av uppföljaren. Den är dock inte formellt utannonserad ännu, men vi vet iallafall en sak, och det är att förproduktionen nu tycks vara avklarad, då motion capture-arbetet nu påbörjats.

Det är Kim Newman, narrative animator hos Sony Santa Monica, som via Twitter avslöjar detta. Hon var en av nyckelpersonerna bakom de många starka scenerna i God of War, och såg till att de blev så slagkraftiga som de faktiskt var. Normalt brukar motion capture-arbetet påbörjas ungefär halvvägs in i produktionen, efter själv planeringen av projektet, och följs sedan upp av bland annat playtesting, Q&A och finputsning. Därmed lär det alltså dröja ett tag innan vi får se livstecken från nästa God of War - även om vi hoppas att vi har fel där.

God of War

Relaterade texter

God of War (+ PC-versionen)Score

God of War (+ PC-versionen)

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

Kratos är tillbaka. Lika arg som skäggig, med nya gudar att göra livet surt för och en son att ta hand om. Kim Orremark har spelat God of War...



Loading next content