Svenska
Gamereactor
nyheter
Animal Crossing: New Horizons

Officiella Animal Crossing-handkontroller utannonserade

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Animal Crossing-fans suktar såklart efter den 20 mars då New Horizons släpps exklusivt till Nintendo Switch. Om du vill spela med lite klass och elegans samt visa att du verkligen gillar serien, så meddelar Power A att de har ett tillbehör vi tror du kommer att uppskatta.

De släpper nämligen två handkontroller som är officiellt licensierade med tema baserad på just Animal Crossing, vilka du kan kolla in på här och här. De lanseras redan den 10 mars, så du borde hinna få dem i god tid innan spelet släpps.

Eftersom de är officiellt licensierade, snackar vi om trådlösa handkontroller som kommunicerar via Bluetooth 5.0 och använder två AA-batterier som räcker i upp till och med 30 timmar. Vilken av dessa båda tycker du är snyggast?

Animal Crossing: New HorizonsAnimal Crossing: New Horizons
HQ
HQ

Relaterade texter

Animal Crossing: New HorizonsScore

Animal Crossing: New Horizons

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Trött på jäkt och stress? Tom Nook har lösningen åt dig; en egen, solig ö att bygga ett nytt och bekymmersfritt liv på. Jonas Mäki har recenserat Animal Crossing: New Horizons...

0
Lego visar upp sina Animal Crossing-set

Lego visar upp sina Animal Crossing-set

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Förra veckan överraskade Lego och Nintendo många av oss med att utannonsera ett Animal Crossing-samarbete. Nu när vi fått smälta och samla oss efter den nyheten, har Lego...



Loading next content