Svenska
Gamereactor
nyheter
Soul Calibur VI

En första titt på Haohmaru i Soul Calibur VI

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Under fightingturneringen EVO Japan 2020, vilken slutade igår, passade Bandai Namco på att visa upp en av de nästkommande karaktärerna till Soul Calibur VI i en livestream - Haohmaru. Om du tycker namnet låter bekant, är det för att han varit med i spelvärlden sedan 1993 och mestadels delat ut stryk i Samurai Shodown, men även ì sidospår som Capcom vs SNK 2.

Medan vi inte har någon officiell trailer (eller bilder) att bjussa på, så kan vi åtminstone visa upp den video som Youtubaren Rikukey2 spelade in. Vill du se Haohmaru hugga gamle Mitsurugi i bitar, kan du göra det på denna länk.

Som du säkerligen vet, är det inte direkt första gången gästkaraktärer besöker Soul Calibur-serien. Tidigare har vi bland annat fått slåss med och mot Link, Spawn, Kratos, Yoda samt Ezio Auditore da Firenze. I Soul Calibur VI-grundspelet ingick för övrigt Geralt of Rivia som senare fick sällskap av 2B från Nier: Automata - och snart alltså Haohmaru.

Förhoppningsvis kan vi inom kort visa den officiella trailern, screenshots och berätta när han faktiskt släpps. Men att döma utifrån vad vi fått se hittills, tycks han vara den mest passande gästkaraktären hittills, eller vad säger ni?

Soul Calibur VI

Relaterade texter

Soul Calibur VIScore

Soul Calibur VI

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Så har det återigen blivit dags att dunka varandra gula och blå medelst överdimensionerade tillhyggen, små knivar och allehanda andra redskap...



Loading next content