Svenska
Gamereactor
nyheter
Resident Evil Village

Rykte: Smaskiga detaljer om Resident Evil 8

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Resident Evil 7: Biohazard fyllde tre år för fem dagar sedan, men ännu har vi inte hört något om den ofrånkomliga uppföljaren. Resident Evil har istället mest kommit att handla om remakes, samtidigt som det sipprat ut rykten om att utvecklingen av Resident Evil 8 haft stora problem.

Nu har dock Biohazard Declassified levererat ett smaskigt rykte från en person med insyn i Capcoms arbete. Tydligen kan vi precis som i Resident Evil 7 se fram emot förstapersonsperspektiv igen, och det är för övrigt inte det enda som återvänder, utan Ethan Winters är tillbaka som protagonist (dessutom ska Chris Redfield medverka på ett hörn). Precis som i Resident Evil 2 och 3 kommer vi vara förföljda av någon under äventyret - denna gång en kvinna - och utöver zombies dessutom behöva tampas med... varulvar.

Även om det bara är ett rykte, skriver Eurogamer att uppgifterna stämmer överens även med deras källor. Capcom själva har inte kommenterat, men inget av detta låter väl egentligen särskilt orimligt.

Vad tror ni om saken och låter det bra?

Resident Evil Village

Relaterade texter

Resident Evil VillageScore

Resident Evil Village

RECENSION. Skrivet av Johan Mackegård Hansson

Ondskan har vaknat i en liten by någonstans i Europa och Johan har tillbringat en vecka med att skjuta varulvar och fly från stora vampyrdamer



Loading next content