Svenska
Gamereactor
nyheter
The Wonderful 101

The Wonderful 101: Remastered gör succé på Kickstarter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Som vi kunde berätta i förrgår, ryktades det om att Platinum Games var sugna på att släppa The Wonderful 101 till Switch. Redan idag kan vi berätta att så blir fallet, och det på ett lite okonventionellt sett. De kommer nämligen finansiera den nya versionen via Kickstarter.

För att spelet skulle bli verklighet, behövde de knappt en halv miljon svenska kronor - men redan nu har de nått cirka 6,5 miljoner. Och det växer ilsnabbt. Kampanjens uppbackare har hunnit med att låsa upp en PC- och Playstation 4-verion via kampanjens delmål, och det står att utvecklarna även överväger andra format där Xbox One väl får sägas tillhöra lågoddsaren.

Det ska bli spännande att se vad pengarna räcker till för Platinum Games, förhoppningsvis kan det bli ett riktigt välpolerat The Wonderful 101: Remastered komplett med lite extra innehåll.

The Wonderful 101

Relaterade texter

The Wonderful 101Score

The Wonderful 101

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Jonas Mäki och 100 ultrakulört klädda superhjältar har bestämt sig för att rädda dagen. Vi har betygssatt Platinum Games Wii U-exklusiva The Wonderful 101...

0
GRTV spelar The Wonderful 101

GRTV spelar The Wonderful 101

NYHET. Skrivet av Petter Hegevall

Klockan 16:00 varje dag drar vi igång Gamereactor Live där skribenter från hela vårt 14 länder starka nätverk klämmer lite på aktuella titlar, av olika slag och typ....



Loading next content