Svenska
Gamereactor
nyheter
The Outer Worlds

The Outer Worlds och Borderlands 3 säljer hutlöst bra

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Under kvartalsrapporten Take-Two lämnade under gårdagskvällen, hade de som vanligt massor av information gällande spelförsäljning. Flera spel har gått väldigt bra, men trots det misslyckades man med att uppnå de satta målen.

Detta beror däremot inte alls på The Outer Worlds och Borderlands 3. Försnämnda har nu passerat två miljoner sålda spel, och Take-Two menar att det "significantly succeeded expectations". Det är värt att minnas att det redan från dag ett ingick med Xbox Game Pass, och detta tycks alltså inte ha haft negativ inverkan på försäljningen. Högste chefen Strauss Zelnick sade rent av såhär om saken till GamesIndustry:

"Putting out something on Game Pass in this way was a test. We're gratified that it worked out incredibly well..."

Borderlands 3 har också gått otroligt bra och det närmar sig nu åtta miljoner sålda exemplar, och det på knappt fem månader. Det är betydligt snabbare än Borderlands 2 som behövde knappt två år på sig att nå samma summa. Vi vet redan att The Outer Worlds är på väg till Switch (även om det nu försenats på grund av corona-viruset), och man kan ana att Borderlands 3 kommer till Playstation 5 och Xbox One X - så räkna med att dessa båda titlar kommer fortsätta sälja enormt bra.

Har du bidragit till försäljningen av någon av dessa båda storsäljare?

The Outer WorldsThe Outer Worlds
The Outer Worlds till vänster, Borderlands 3 till höger

Relaterade texter

The Outer WorldsScore

The Outer Worlds

RECENSION. Skrivet av Adam Holmberg

Adam tar sig an Halcyon-systemets alla galenskaper i Obsidians senaste rollspel...



Loading next content