Svenska
NYHET - SPONSRAT INNEHåLL

Lär dig mer om Season 4 i Apex Legends

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

Apex Legends har varit ute i ett år nu, och Respawn Entertainment firar födelsdagsbarnet med att lansera Season 4. Den nya säsongen medför flera ändringar det har även tillförts nytt innehåll. Detta ligger i fokus för vår nya videoserie om nyheterna i Apex Legends.

Medan Season 4 av Apex Legends fortfarande håller på, tänkte vi nu även passa på att bjussa på några av våra egna höjdpunkter från säsongen:

HQ

En av nyheterna i Season 4: Assimilation är något kallat System Override, men vad innebär egentligen detta event? Det besvarar vi i vår senaste video.

HQ
HQ

Det finns gott om nyheter i Season 4 av Apex Legends utöver nya legenden Revenant, så i vår andra video kollar vi in allt detta närmare. Den förra videon hittar du här nedan.

HQ

I vår första video tar vi en titt på metanarrativet som Respawn bjöd på innan lanseringen, och vi kollar dessutom in den nya legenden som skal slåss i Apex Games.

Apex Legends

Här på Gamereactor gör vi en eller flera informativa videor om en viss produkt tillsammans med en betalande annonsör. Det betyder att videon här, som produceras tillsammans med Gamereactors GRTV-team, är sponsrad.

Relaterade texter

Apex LegendsScore

Apex Legends

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

Kim "Battle Royale-kungen" Orremark har spelat hundratals matcher i Respawns nysläppta gratisspel, här kommer betyget...



Loading next content