Svenska
Gamereactor
nyheter
Shenmue III

Shenmue III tycks ha sålt sämre än beräknat

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det var en närmare två decennier lång väntan, innan vi förra året fick fortsätta Shenmue-sagan i Shenmue III. Men i slutändan verkar det inte som att fansen brydde sig, och våra misstankar - till stor del baserad på avsaknad av framgångar på världens försäljningslistor - att spelet floppat kommersiellt har nu visat sig stämma.

Detta har skriver nämligen en analytiker på Introduce.se. De delar visserligen inte av sig av konkreta siffror, och uppger att de inte vet hur det gått på Epic Game Store, men har nu sänkt sina förväntningar för helåret. Detta beror "mainly due to Shenmue III performing below our expectations", vilket får oss att misstänka att försäljningen kan vara riktigt låg.

Producenten och branschlegenden Yu Suzuki har tidigare sagt att han vill göra många fler delar i serien, men att det faktiskt ska bli någon fyra överhuvudtaget, ser alltså tragiskt nog tämligen osäkert ut.

RÄTTELSE: Vi skrev tidigare att källan var Deep Silver-ägaren Embracer var källa, vilket skulle ha varit Introduce.se

HQ
Shenmue III

Tack GamingBolt

Relaterade texter

Shenmue IIIScore

Shenmue III

RECENSION. Skrivet av Mikael Sundberg

Efter arton långa år är Shenmue tillbaka, och det känns som om ingen tid har förflutit...

2
Nu är Shenmue 3 gratis att ladda hem till PC

Nu är Shenmue 3 gratis att ladda hem till PC

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Precis som förra året är Epic Games extra snälla i sin butik under årets sista dagar, vilket i praktiken betyder att du även 2021 får ett gratis PC-spel varje dag. Och...

1
Shenmue III kommer till Steam inom kort

Shenmue III kommer till Steam inom kort

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Shenmue III lyckades samla in $6 333 295 i en väldigt lyckad Kickstarter-kampanj år 2015. Men men när Shenmue III till slut lanserade var det många som blev besvikna över...



Loading next content