Svenska
Gamereactor
nyheter
Animal Crossing: New Horizons

Inga mikrotransaktioner i Animal Crossing: New Horizons, trots allt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Nyligen kunde vi berätta att amerikanska motsvarigheten till PEGI (åldersmärkning), ESRB, angav att Animal Crossing: New Horizons innehåller "In-Game Purchases". Med tanke på utformningen av spelet och med tanke på 'free to play'-titeln Animal Crossing: Pocket Camp, var det många som befarade att detta kunde betyda aggressiva mikrotransaktioner.

Vad som hänt sedan dess, vet vi faktiskt inte, men nu rapporterar Nintendo Life att ESRB uppdaterat spelets märkningar - och tagit bort stycket om att spelet innehåller onlineköp. Nu finns inget sådant angett överhuvudtaget.

Den 20 mars är det premiärdags till Nintendo Switch, och det är ett av de sista Nintendo-spelen vi har något datum på överhuvudtaget i väntan på en ny Nintendo Direct med mer information om den närmsta framtiden för Switch.

Animal Crossing: New Horizons

Relaterade texter

Animal Crossing: New HorizonsScore

Animal Crossing: New Horizons

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Trött på jäkt och stress? Tom Nook har lösningen åt dig; en egen, solig ö att bygga ett nytt och bekymmersfritt liv på. Jonas Mäki har recenserat Animal Crossing: New Horizons...

0
Lego visar upp sina Animal Crossing-set

Lego visar upp sina Animal Crossing-set

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Förra veckan överraskade Lego och Nintendo många av oss med att utannonsera ett Animal Crossing-samarbete. Nu när vi fått smälta och samla oss efter den nyheten, har Lego...



Loading next content