Svenska
Gamereactor
nyheter
Overwatch

TV-serier baserade på Diablo och Overwatch avslöjade

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Blizzard har sedan strax efter slaget vid Hastings varit kända för sina makalöst snygga animerade videos och trailers, och det är inte svårt att tänka sig att flera på studion varit sugna på att få göra film eller TV-serier. Nu verkar den drömmen gå i uppfyllelse.

Nick van Dyck, chef för Activision Blizzards film- och TV-avdelning, har nämligen uppdaterat sin LinkedIn-profil och avslöjar där att han just nu arbetar med att producera en TV-serie med anime-stil baserad på Diablo som nyligen plockades upp av Netflix, samt även en animerad Overwatch-serie som sålts till en ej namngiven part.

Med tanke på att båda dessa serier har uppföljare på gång, kan man förmoda att TV-serierna ska släppas ungefär som spelen för maximal synergi. Förhoppningsvis visar Blizzard upp dem inom en snar framtid.

Overwatch

Relaterade texter

OverwatchScore

Overwatch

RECENSION. Skrivet av Aldin Sadikovic

För första gången någonsin släpper Blizzard ett spel samtidigt till konsol och PC, vi kollar in deras stekheta Overwatch i mastig recension för att se om de kan skaka om actiongenren...

0
Overwatch bjuder på Year of the Tiger-skins

Overwatch bjuder på Year of the Tiger-skins

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Nästa tisdag går kineserna lite senare än oss andra in i 2022, något Blizzard traditionellt brukar uppmärksamma i Overwatch. Spelets Year of the Tiger-evenemang är redan...



Loading next content