Svenska
Gamereactor
nyheter
Super Smash Bros Ultimate

Fighter Pass 2 är sista omgången DLC till Super Smash Bros Ultimate

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Som du såklart minns, lät Smash Bros-skaparen Masahiro Sakurai utannonsera ett andra Fighters Pass i samband med den senaste Nintendo Direct-livestreamen, med vilken ytterligare sex karaktärer läggs till i Super Smash Bros Ultimate. Detta var mer än vad som ursprungligen var planerat, men trots det hoppas användarna nu på ytterligare tillskott i framtiden.

Men detta kan vi glömma. Och källa till det är Masahiro Sakurai själv, som till den japanska speltidningen Famitsu berättar att detta är spelets sista DLC. Han avslöjar även att Nintendo själva är osäkra på seriens framtid - men med tanke på att det redan efter ett år blev tidernas bäst säljande fightingspel, kan vi nog lugnt räkna med fler Smash Bros-titlar i framtiden.

Med Fighter Pass 2 kommer alltså sex karaktärer att släppas stegvis, och detta håller på även under 2021. Kort sagt lär Super Smash Bros Ultimate fortsätta vara aktuellt ett bra tag till.

Super Smash Bros Ultimate

Tack Ryokutya

Relaterade texter

Super Smash Bros UltimateScore

Super Smash Bros Ultimate

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Nintendo utlovar självsäkert att bjuda på den ultimata Smash Bros-upplevelsen. Vi har tagit reda på om de har täckning för sina löften...



Loading next content