Svenska
Gamereactor
nyheter
The Witcher 3: Wild Hunt

Nu kan du flytta sparfiler mellan PC och Switch i The Witcher 3

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Saber Interactive släppte en uppdatering till Switch-versionen av The Witcher 3: Wild Hunt, som bland annat lade till touch-kontroll, utökade grafikval och allmänna optimeringar. Men det är i synnerhet en annan funktion som fått fans på gott humör, det går nu nämligen att flytta sparfiler mellan PC och Switch.

Detta gör du enkelt via molnet, och enligt US Gamer har CD Projekt Red redan slagit fast att detta är en möjlighet som inte kommer erbjudas Playstation 4- och Xbox One-spelare. En brasklapp finns dock, det är nämligen inte alla PC-sparfiler som fungerar, och det beror på att de kan vara moddade på ett sådant sätt att de inte längre fungerar som normalt.

The Witcher 3: Wild Hunt släpptes till Switch i höstas och bidrog tillsammans med Netflix-serien till att ge spelet ett rejält försäljningsmässigt uppsving. Vi har recenserat Switch-versionen, och tyckte redan vid lanseringen att den var överraskande bra.

HQ
The Witcher 3: Wild Hunt

Relaterade texter

The Witcher 3: Wild Hunt (Switch)Score

The Witcher 3: Wild Hunt (Switch)

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Att CD Projekt Red fått grafiktunga The Witcher 3 att flyta på en Nintendo Switch är såklart en smärre bedrift i sig, men är det verkligen roligt i bantat skick?

1
Geralts röstskådespelare tycker till om AI

Geralts röstskådespelare tycker till om AI

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Henry Cavill må vara mest förknippad med Geralt of Rivia nuförtiden, men fram till Netflix-serien ägdes karaktären helt och hållet av Doug Cockle, mannen som gjort rösten...



Loading next content