Svenska
Gamereactor
nyheter
Tekken 7

Tekken-serien närmar sig 50 miljoner sålda spel

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det var bara härom dagen vi kunde rapportera att Tekken 7 nu sålt över fem miljoner exemplar, något som gör det till det tredje bäst säljande fightingspelet denna generation och tillika ett av seriens mest sålda genom alla tider.

Detta utannonserades dock liksom bara i förbifarten av evige producenten Katsuhiro Harada på Twitter, som skrev att detta skedde sent förra året. Men efter det insåg han uppenbarligen att fem miljoner ändå är en riktigt mäktig milstolpe, och kom på att han ville fira ordentligt.

Därför har nu han och teamet gjort en tjusig bild för ändamåldet, där Tekken-fans kan hitta flera ljuvliga detaljer (inte minst att Season 3-kämparna finns med; Fakhumran, Ganryu, Leroy och Zafina).

Du kan kolla in bilden här nedan, klicka för att få upp den i full storlek. Harada tog även tillfället i akt att avslöja att Tekken-serien nu sålt över 49 miljoner exemplar, något som rimligen betyder att det snart kommer korkas upp Pommac på Banda Namcos japanska kontor igen.

Tekken 7

Tekken 7 finns ute nu till PC, Playstation 4 och Xbox One (där det också ingår med Xbox Game Pass).

Relaterade texter

Tekken 7Score

Tekken 7

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Det är åter dags att dela ut stryk i Bandai Namcos regi. Jonas Mäki har vässat järnnävarna och slagits i den sjunde Tekken-turneringen...



Loading next content