Svenska
Gamereactor
nyheter
Ghost Recon: Breakpoint

Planerade Ghost Recon: Breakpoint-förbättringar försenas

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Ubisoft medgav självkritiskt att Ghost Recon: Breakpoint fick en svag start med låga betyg, och sade att delar av spelet skulle göras om från grunden. Tanken var dock att ett nytt spelläge och en ny klass skulle lanseras under februari månad, men som du märker tycks det inte bli så då något datum ännu inte kommunicerats.

Föga överraskande har en försening nu bekräftats och Immersive-spelläget samt den nya Engineer-klassen skjuts därför fram till det mer öppna "våren". Det låter som minst en månads väntan till i våra öron. Tiden ska de använda för att finputsa spelet och lägga till andra saker efter all spelaråtermatning de fått.

Förhoppningsvis bidrar detta till ett roligare Ghost Recon: Breakpoint, och den 5 mars utlovas mer information om Immersive Mode.

Ghost Recon: Breakpoint

Relaterade texter

Ghost Recon: BreakpointScore

Ghost Recon: Breakpoint

RECENSION. Skrivet av Andreas Blom

Så är Tom Clancy's spöken tillbaka efter Wildlands-eskapaderna och det är ett minst sagt mättat och genomskinligt äventyr som väntar oss. Breakpoint må underhålla stundvis, men är på det stora hela långt ifrån lika solitt som hade önskat.

9
Ubisoft utlovar mer NFT i framtida spel

Ubisoft utlovar mer NFT i framtida spel

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

I går avslöjades det att Ubisoft beslutat att lägga ner stödet för Ghost Recon: Breakpoint, vilket släpptes redan 2019. Även om de ska hålla servrarna igång, kommer det...



Loading next content