Svenska
NYHET - SPONSRAT INNEHåLL

Följ Gamereactor direkt från IEM Katowice (nu stängd för åskådare)

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

Allt skulle vara så bra. I samarbete med Acer organiserade Gamereactor en tävling där två lyckliga vinnare vann en VIP-resa till ett av årets största sportevenemang, IEM Katowice 2020. Igår förmiddag reste vi med dem ner dit, men sent på kvällen fick IEM dra ut kontakten.

Turneringen avbryts inte, men publiken får inte delta på arenan. Men vi är fortfarande där nere och videon nedan spelades in bara några timmar innan det slutliga beslutet fattades.

Vi håller dig uppdaterad om vad som händer och hur resan går.

HQ

Här på Gamereactor gör vi en eller flera informativa videor om en viss produkt tillsammans med en betalande annonsör. Det betyder att videon här, som produceras tillsammans med Gamereactors GRTV-team, är sponsrad.

Relaterade texter

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

En av spelindustrins mest ikoniska serier är tillbaka. Mathias har handlat vapen, desarmerat bomber, räddat gisslan och återupplevt terroristjaktens gyllene dagar i PC-versionen...

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

En av spelindustrins mest ikoniska serier är tillbaka. Mathias har handlat vapen, desarmerat bomber, räddat gisslan och återupplevt terroristjaktens gyllene dagar...



Loading next content