Svenska
Gamereactor
nyheter
Half-Life: Alyx

Det tycks vara lågt intresse för Half-Life: Alyx

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det var många som inte trodde sina ögon när Valve plötsligt utannonserade Half-Life: Alyx och dessutom slog fast att det skulle släppas redan nu i mars. Men kanske har det gått för lång tid sedan föregångarna för den klassiska serien, för nu kommer tydliga tecken på att intresset för Half-Life är ganska lågt bland dagens gamers.

Som NoFrag.com noterar var intresset på internet betydligt större när Half-Life 2 utannonserades, och även jämfört med exempelvis Borderlands 3, så är uppmärksamheten klart lägre för Half-Life: Alyx.

Half-Life: Alyx

De noterar även att spelen i Half-Life-serien tidigare i år var gratis att spela via Steam, men vare sig Half-Life eller Half-Life 2 lyckades komma upp i fler än 6250 samtidiga spelare, vilket är en låg siffra oavsett parameter.

Virtual reality-exklusiva Half-Life: Alyx släpps den 23 mars. Tror du att intresset för Half-Life kommer nå fornstora dagar igen?

Half-Life: Alyx

Relaterade texter

4
Redaktionen Resonerar: Half-Life 3

Redaktionen Resonerar: Half-Life 3

ARTIKEL. Skrivet av Redaktionen

I slutet på Alyx fick vi reda på saker. Spännande saker. Och Valve har tydligen tre nya singleplayer-spel under utveckling. I denna artikel diskuterar redaktionen vad vi kan komma att få i framtiden, från spelserien som i omgångar omdefinierat spel som underhållningsform...

Bäst: Half-Life

Bäst: Half-Life

ARTIKEL. Skrivet av Petter Hegevall

Valves otursförföljde men samtidigt ytterst kapabla forskare Gordon Freeman har i omgångar skrivit om regelboken för hela actiongenren...



Loading next content